.

Greenleaf Ribbon

Een rouwwerk wordt net even persoonlijker als je het voorziet van een tekstlint met een laatste groet. Het is dus niet voor niets dat we bij VP Deco al zo’n drie decennia graflint en lintenprinters op de markt en aan de man brengen. Vol trots breiden wij ons lintenassortiment uit met een nieuw product: Greenleaf Ribbon.

Greenleaf%20Ribbon%20Eucalypthus%20en%20

Onze producten stellen je in staat om als bloemist, tuincentrum of begrafenisondernemer zelfstandig en eenvoudig nét dat beetje extra service te bieden. Hoewel we een ruime keuze hebben, gaan veel van onze klanten standaard voor gouden letters op wit lint. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar toch hebben wij een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd. Greenleaf Ribbon is ontwikkeld voor de exclusieve bloemist, de trendsetter, de creatieveling. Kortom; voor degene die boven het maaiveld wil uitsteken.

Greenleaf Ribbon

Greenleaf Ribbon is gemaakt van dezelfde dikke kwaliteit watervast zijde als ons Excellent lint. Dit is Oeke-Tex standaard 100 gecertificeerd en dus met aandacht voor milieu en natuur geproduceerd. Het lint is aan twee zijden bedrukt met een bladprint en verkrijgbaar in vier uitvoeringen:

  • EUCALYPTHUS
  • POPULUS ALBA
  • RUSCUS
  • VIBURNUM

Deze vier varianten zijn niet voor niets gekozen, ze vertegenwoordigen een divers kleurenpallet zodat er altijd mogelijkheid is om het in het rouwwerk te blenden, het lint ontspringt als het ware aan het bloemstuk.

De ontwerpen van ons Greenleaf Ribbon zijn van de hand van internationaal bloemist arrangeur Ben Clevers en gefotografeerd door Alfred Oosterman.

Greenleaf Ribbon is op dezelfde manier te bedrukken als de andere linten in de onze collectie.

Greenleaf Ribbon® Ruscus dubbelzijdig 70mmx25mtr.

Greenleaf Ribbon® Eucalypthus dubbelzijdig 70mmx25mtr.

Greenleaf Ribbon® Populus alba dubbelzijdig 70mmx25mtr.

Greenleaf Ribbon® Viburnum dubbelzijdig 70mmx25mtr.

Greenleaf Ribbon®  Friese vlag dubbelzijdig lint 70mmx25mtr. enkelzijdig bedrukt.